Skip to main content

Reviews en ervaringen

in Almere Oosterwold

We hebben al bij veel mensen goed werk geleverd, altijd in Oosterwold. Lees hun ervaringen en wat ze van onze diensten vinden.

Jan & Saskia

William Lambstraat - Almere Oosterwold - Grondwerk - Tuinaanleg

Nadat ons huis klaar was hebben we het grondwerk door Ruurd Zijlstra Grondwerken laten uitvoeren. Ruurd regelde zand, grond en teelaarde plus puin voor onder de oprit. Dit alles is verwerkt en uitgevlakt met zijn professionele apparatuur. Vervolgens via Ruurd bestrating en deel beplanting kunnen regelen, waarna Ruurd zelf het zeer fraaie grasveld nog heeft aangelegd. Alles volgens afspraak en zeer naar tevredenheid.

Wij genieten van onze prachtige tuin!

Simon & Heleen

Vogelakker - Almere Oosterwold - Grondwerk - Tuinaanleg

Ruurd heeft bij ons al het grondwerk gedaan en de tuin aangelegd. Ook heeft hij een regenwaterput ingegraven en de riolering daarbij aangelegd. Vooral de grote vijver bij de sloot die hij heeft uitgegraven is een mooie eye-catcher geworden, en over het hele kavel loopt nu een mooie glooiing, die een mooie afwisseling is van het vlakke polderland. 

We zijn erg tevreden en hebben met veel plezier met Ruurd samengewerkt.

R. Schaap

Oeverwalweg - Almere Oosterwold - Grondwerk - Tuinaanleg

Het is bijzonder fijn om iemand als Ruurd te hebben die met je meedenkt, snel kan handelen en zeer creatief is met zijn graafmachine. Mijn tuin is prachtig geworden met het parkachtige landschap, de vijver en de sloot. Of het een kleine of een grote klus is, Ruurd handelt snel, werkt prettig en zorgt voor een snelle afwikkeling zoals de facturatie.

Randy

Almere Oosterwold - Grondverzet - Bouwrijp maken

RWZijlstra heeft in augustus mijn grondwerken verzorgd. Al tijdens mijn aanvraag gaf Ruurd mij vertrouwen dat hij een geschikte partij zou zijn om mijn werkzaamheden door uit te laten voeren. Ik ben gastvrij ontvangen bij Ruurd en zijn vrouw thuis om alles goed door te bespreken, hij kan dit goed uitleggen en hij heeft een echte hands on mentaliteit. Aangezien mijn bouwwerkzaamheden strak zijn ingeplanned met afspraken is het nakomen van afspraken hiervan erg belangrijk. Ik kan met overtuiging zeggen dat Ruurd zeker zijn afspraken goed is nagekomen. Het graafwerk is heel netjes verricht, en voor ik het wist was de hele fundering uitgegraven. Zoekt u een partij om de grondwerken door te laten verzorgen dan bent u bij Ruurd aan het juiste adres. Ik ga zeker zodra ik aan de tuin toe ben meer gebruik maken van zijn diensten. Bedankt voor de werkzaamheden. Grt Randy

H & A

Perenbloesemhof - Almere Oosterwold - Grondverzet - Stratenmaker - Timmerwerk

We zijn in Oosterwold komen wonen en hebben nadat we de oplevering hebben gehad gekeken naar een grondwerker die waar kon maken wat hij vertelde. Dit was Ruud Zijlstra van RW Zijlstra grond. Na ook een aantal grondwerkbedrijven te hebben gesproken samen met diverse buren bleef het bedrijf van Ruud Zijlstra over. Het contact was iedere keer snel en fatsoenlijk. Ook bleek Ruud Zijlstra iemand te zijn die al automatisch en praktisch met ons alle meedacht. Ook qua prijs was dit bedrijf meer dan schappelijk. Wij zijn daarom ook zeer te vrede met het werk dat er bij ons is verzet door hem. Ook zijn contacten met stratenmakers en timmerman was top. Via deze contacten hebben wij een vlonder, de schutting met meerdere buren en onze bestrating laten doen. Alles goed geregeld!

Haardhout

Harry Perenbloesemhof - Almere Oosterwold - Openhaardhout

"Mooi hout, er zit zelfs eikenbos op waar ze in parfums het extract van gebruiken, dus het hout ligt al een tijdje. Het brandt mooi, schoon, geen rook en geen knallen en veel warmte! Kortom top hout!"